avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Minuta ... in alb ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Minuta ... in alb ?

M-am gandit sa va cer parerea. Ce este ce am gasit in dosar ?
"Hotarare/data
Admite in parte cererea formulat de SC X SRL, cu sediul in A, str.B, in contradictoriu cu paratii Y si Z, cu domicililiu in C.
Obliga paratii sa plateasca catre reclamanta suma de ____________ cu titlu de __________.
Cu drept de recurs in 15 zile de la comunicare.
Pronuntata in sedinta publica azi ......
Semnatura (indescifrabil)."
Asta-i tot.
Apoi, peste o luna si jumatate, ni s-a comunicat si sentinta, care continea si sumele. Faptul ca minuta nu contine sumele nu atrage nulitatea absoluta a sentintei ? Mentionez ca am solicitat si obtinut de la arhiva o copie certificata dupa aceasta minuta si am invocat in recurs nulitatea absoluta. Sper ca nu am gresit.

Alte discuții în legătură

Avem 3 parti. reclamant (x), parat(y), intervenient accesoriu(z). ... ionita_emil ionita_emil Avem 3 parti. Reclamant (X), Parat(y), intervenient accesoriu(z). Instanta admite cererea de interventie in principiu a intervenientului Z printr-o incheiere ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila definitiva si irevocabila la 19.01.20010,text recurs inregistrat la 29.01.2010 cu termen la 10 martie 2010 cristina/BZ cristina/BZ Este un paradox.La 19.01.2010 am cerut si am primit de la tribunal legalizarea sentintei cu parafa pe care scrie definitiva si irevocabila pronuntata la 16 ... (vezi toată discuția)
Nulitate absoluta - problema interesului procesual instinctual instinctual Buna ziua, as dori opiniile dumneavoastra in legatura cu urmatoarea speta: X este posesorul unui bun succesoral, fara a avea calitatea de mostenitor sau ... (vezi toată discuția)