avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost prins de politia rutiera baut la volan cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost prins de politia rutiera baut la volan cu alcolemie de 107 micrograme alcool in 100 mililitri aer expirat in uk. Conducand cu un permis provizoriu "L" am fost retinut cateva ore dupa care trebuie sa ma prezint in fata curti magistrale. Ce se va

Ce sanctiune primesc pentru condusul sub influienta acolului si cu permis provizoriu "L"
Cel mai recent răspuns: Rotariu54 , utilizator 15:32, 4 Iulie 2018
Buna seara,
Va sfatuiesc sa va angajati URGENT un avocat de acolo din Marea Britanie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pai aveti de unde: "daca instanta de judecata a magistratilor a confirmat suspectul ca fiind vinovat, persoana se pedepseste cu inchisoare, o amenda, munca in folosul comunitatii, si cu interzicerea de a conduce pentru o anumita perioada de timp. In cazul in care faptuitorul a condus sau a incercat sa conduca un autoturism, el va fi lipsit de dreptul de a conduce vehicule timp de cel putin douasprezece luni. Refuzul de a prezenta o proba catre un ofiter de politie la locul faptei, autorul infractiunii poate fi pedepsit prin descalificare sau cu 4 puncte de penalizare. Daca in timp de10 de ani conducatorul este prins a doua oara conducand in stare de ebrietate, acesta se pedepseste cu privarea la dreptul de a conduce cel putin trei ani. Marimea amenzii, perioada de inchisoare si descalificarea depinde de cantitatea de alcool consumata si modul de conducere, dar orice pedepsa nu va fi mai mica decat sanctiunile minime. Perioada de descalificare poate fi redusa in cazul in care infractorul va termina un curs de reabilitare". dupa www.angliamea.ro
Ce ai sentința ai primit?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea privind regimul vamal ovy ovy imi poate spune si mie cineva daca legea 141 din 1997 privind regimul vamal mai este in vigoare sau s-a modificat ? infractiunile privind regimul vamal de ce ... (vezi toată discuția)
Accident si conducere fara permis Vasilel Neculae Vasilel Neculae Un prieten de 17 ani a condus fara permis cu proprietaru masinii de 18 ani care nici el nu are permis dar are orasul pe 20 martie , soferu a scapat masina de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 1,12 - conditii sup Fofy Fofy Buna ziua. In dimineata zilei de 16 Decembrie 2013 am fost surprins conducand un autoturism avand o concentratie de alcool de 0,57 in aerul respirat. De curand ... (vezi toată discuția)