avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de conducere

Buna ziua am mers sa imi schimb permisul de conducere eliberat de Marea Britanie expirat dar obtinut in Romania si mi sa suspendat dreptul de a conduce ( dovada fara drept de a circula ) . Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: Jangrecu , utilizator 08:12, 26 Iulie 2017
Care sunt motivele suspendarii dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice?
Daca considerati ca motivele nu sunt justificate adresati-va instantei.
Mi sa suspendat dreptul de a conduce pe motivul verificari permisului eliberat de marea britanie desi permisul l am obtinut in romania.
Ceva nu se coreleaza...
E permis eliberat in Regatul Unit sau in Romania ?
Aveti cumva doua permise?
Unde ati vrut sa schimbări permisul?
Obtinut in romania preschimbat in marea britanie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto spaniol expirat si pierdut in romania marius.cosmin marius.cosmin Buna ziua.Am obtinut permisul in 2001 in romania ,iar in anul 2011 (cand expira) eram in spania la munca. Am preschimbat permisul acolo.Anul trecut am ajuns in ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere international atalinna atalinna Un cetatean strain dintr-o tara non UE inca [u]nerezident in Romania [/u]poate conduce cu permisul de conducere obtinut in tara lui tradus in lba romana si ... (vezi toată discuția)
Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)