avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis

Buna sera. Am o intrebare pentru dumneavoasra. Am permisul anulat in italia datorita unui accident rutier in 2015 si eram sub influenta alcoolului la provocarea accidentului. Pentru un nou permis italian trebuie sa astept pana in octombrie 2018, dar pana atunci as putea sa fac soala de soferi in Romania??? Am vorbit cu cineva de la permise de aici si mia zis ca nu am dreptu de a da de permis dar in romania a zis ca se poate.

Alte discuții în legătură

Anularea dreptului de a conduce si eliberarea unui nou permis spicke spicke Am si eu o intrebare, al carui raspuns nu am reusit sa-l gasesc nicaieri. In anul 2009 mi-a fost anulat dreptul de a conduce in urma infractiuni de ... (vezi toată discuția)
Buna, am o mare dilema. in 2018 a savarsit 2 infractiuni: conducerea ... gheorghe69 gheorghe69 Buna, am o mare dilema. in 2018 a savarsit 2 infractiuni: conducerea unui vehicul sub influenta alcolului si fuga de la locul accidentului, adica ca nu am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere italian suspendat in romania sorinrosca sorinrosca cetaten roman cu resedinta in italia,permis de conducere italian,judecat si condamnat la 7 luni cu suspendare+permis anulat pt alcool fara victime,fara pagube ... (vezi toată discuția)