avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna, am o mare dilema. in 2018 a savarsit 2 ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna, am o mare dilema. in 2018 a savarsit 2 infractiuni: conducerea ...

Buna, am o mare dilema. in 2018 a savarsit 2 infractiuni: conducerea unui vehicul sub influenta alcolului si fuga de la locul accidentului, adica ca nu am oprit la semnalul politistilor. La doi ani distanta am primit prin hotarare judecatoreasca definitiva (in data de 20.02.2020) 2 ani si 6 luni cu suspendare si pe acelasi termen si supraveghere. Mentionez ca permisul meu a fost italian, iar de la rutiera mi sa spus ca permisul cu sera MI....... este anulat si mi sa trimis la ambasada italiana din bucuresti, dupa care va ajunge in italia. Eu nu stiu daca autoritatiile italiene mil vor anula sau nu, dar in caz ca se va anula, dupa cat timp as putea sa dau pentru permis in Romania?
Cel mai recent răspuns: gheorghe69 , utilizator 12:39, 8 Septembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

In termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti, veti putea sustine examenul, in vederea redobandirii permisului de conducere, acesta fiind anulat.
Va multumesc pentru raspuns! Dar ar trebui sa indeplinesc mai intai ceva cerinte? De exemplu, sa execut toate orele in folosul comunitati pentru a ma putea inscrie din nou la scoala?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinerea permisului de conducere italian norocel1976 norocel1976 buna am si eu o intrebare ,mi sa luat permisul de conducere italian pe teritoriul romaniei pt alcol 1.60 in sange,am fost judecat si mi sa dat 1 an cu ... (vezi toată discuția)
Permis de c. strain anulat, dodandire permis de c, romanesc clclcl clclcl Buna ziua, Am avut permis de c. eliberat de autoritatile Italiene .In 2011 mi sa retinut de Politia rutiera Romana pt refuz de dat probe (art87 alin5 ... (vezi toată discuția)
Permis obtinut in italia, suspendat in romania dany82 dany82 buna va rog frumos care are pentru mine un raspuns, mi sa suspendat permisul de conducere pe timp de 1 luna cu dovada de 15 zile de conducere permisul find ... (vezi toată discuția)