avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis de C. strain anulat, dodandire permis de C, ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis de C. strain anulat, dodandire permis de C, romanesc

Buna ziua, Am avut permis de c. eliberat de autoritatile Italiene .In 2011 mi sa retinut de Politia rutiera Romana pt refuz de dat probe (art87 alin5 oug195/2002), condamnat la inchisoare cu executare,( fiind in termenul de incercare pt conducere sub influenta alcc.),nespecificat de sentinta judecatoreasca ANULAREA permisului italian. Precizez ca permisul italian mi-a fost anulat de catre autoritatile Italiene in 2013 pt infractiune comisa in Italia.
Am executat pedeapsa data de Tribunalul Romanesc. au trecut 2ani si jumatate de la terminarea pedepsei.
Am urmat scoala de soferi in Romania, pt a putea obtine P.d.C romanesc , dar nu mi se permite sa dau examenul spunindu-mi ca trebuie sa mi se elibereze o hirtie precum ca statul It imi permite sa dau examen ?!?!?! ......... printre altele .si o hirtie ca Eu nu mai am resedinta in Italia.
PRECIZEZ ca sant cetatean Roman cu domiciliul in acelasi loc de cand am avut primul B.I (1982). resedinta in Italia nu mai am din 2010.
Nu am avut si nici nu am dat examen pt P.d C. romanesc niciodata.

Va rog cine poate sa-mi dea un raspuns concret (in baza unui art unde specifica aceste chesti care imi sant cerute) in aceasta problema.

Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2019
clclcl, utilizator

Alte discuții în legătură

Permis de conducere preschimbat sergiuconstantin sergiuconstantin Buna seara,am din nou cateva intrebari care ma bantuie:D...fac un mic rezumat,dupa intreb......in 1999 am luat permisul cat.b,inainte de a expira(10 ani ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere italian suspendat in romania sorinrosca sorinrosca cetaten roman cu resedinta in italia,permis de conducere italian,judecat si condamnat la 7 luni cu suspendare+permis anulat pt alcool fara victime,fara pagube ... (vezi toată discuția)