avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... retinerea permisului de conducere italian
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

retinerea permisului de conducere italian

buna am si eu o intrebare ,mi sa luat permisul de conducere italian pe teritoriul romaniei pt alcol 1.60 in sange,am fost judecat si mi sa dat 1 an cu suspendare , ce se antanpla acum cu permisul ?se anuleaza ?mil trimit in italia ,si daca pot conduce pe teritoriul italiei ?
Hotararea de condamnare definitiva impreuna cu permisul de conducere italian va fi trimis autoritatilor italiene care vor proceda la anularea acestuia astfel ca nu veti mai avea dreptul sa conduceti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere preschimbat sergiuconstantin sergiuconstantin Buna seara,am din nou cateva intrebari care ma bantuie:D...fac un mic rezumat,dupa intreb......in 1999 am luat permisul cat.b,inainte de a expira(10 ani ... (vezi toată discuția)
Buna, am o mare dilema. in 2018 a savarsit 2 infractiuni: conducerea ... gheorghe69 gheorghe69 Buna, am o mare dilema. in 2018 a savarsit 2 infractiuni: conducerea unui vehicul sub influenta alcolului si fuga de la locul accidentului, adica ca nu am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere italian suspendat in romania sorinrosca sorinrosca cetaten roman cu resedinta in italia,permis de conducere italian,judecat si condamnat la 7 luni cu suspendare+permis anulat pt alcool fara victime,fara pagube ... (vezi toată discuția)