avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie copil

Sotul meu a lucrat cu contract in Germania .In iunie 2017 a facut 2 ani de vechime insa firma a intrat in insolventa in luna mai 2017. Mai are dreptul sa solicite alocatia ptr.copil din urma, mentionez ca nu a beneficiat de acest drept pe motiv ca nu are un domiciliu stabil in Germania, el avand proiecte in diferite orase din Germania.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Am sa am probleme la vama? simonacojocaru simonacojocaru buna seara .ma numesc Simona si as avea si eu o intrebare.locuiesc in germania de un an sunt insracinata si urmeaza sa nasc aici.mentionez nu am permis de ... (vezi toată discuția)
Spor stabilitate invatamant ptr cadre didactice auxiliare 2017 ContSters444307 ContSters444307 Buna ziua, Sunt cadru didactic auxiliar (laborant) de pe data de 13 septembrie 2007 intr-un colegiu tehnic. Conform legii actuale a salarizarii in invatamant ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii in germania adina0423 adina0423 buna seara am o intrebare pot beneficia copiii de alocatie in germania? acum sa va explic putin situatia :anul trecut sotul in perioada ... (vezi toată discuția)