avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SLR-D vs PFA - prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SLR-D vs PFA - prestari servicii

Buna ziua
Doresc sa deschid o firma de prestari servicii si incerc sa fac un calcul legat de
taxe, impozite si cheltuieli aferente pentru a decide ce e mai potrivit pentru mine.
Sunt indecis intre PFA sau SRL-D.
Cum va arata firma:
Va avea sediu într-o localitate rurala, dar unde nu va exista punct de lucru.
Initial nu va avea angajati, va fi doar un administrator, urmand ca ulterior, in functie de cum evolueaza lucrurile sa existe si un angajat, in persoana mea sau a sotului. Domeniu de activitatate e prestari servicii la evenimente gen nunti.
Ce ar trebui sa iau in calcul atunci cand decid forma cea mai potrivita pentru mine? Daca intr-un final, decid sa fac SRL-D, cat se plateste pe dividente?
Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Echipa foto-video fotografeveniment fotografeveniment De cateva luni fac fotografie de eveniment (nunta, botez, majorat) si sunt insotit de un coleg cameraman. Ne gandim sa intram in legalitate , insa deocamdata ... (vezi toată discuția)
Ce tip de firma pfa,ii sau srl trebuie sa aleg pentru firma catering, gen organizari evenimente. PopoviciR PopoviciR Buna seara, Intentionez sa-mi deschid o firma de catering, gen organizare evenimente nunta.. In acest moment am doar ideea. Am cateva intrebari la care ... (vezi toată discuția)
Infiintarea pfa sau srl? 13Daniel77 13Daniel77 Va contactez pentru ami oferi un ajutor in legatura cu infiintarea unui PFA sau SRL ce va avea ca activitate prestari servici de ... (vezi toată discuția)