avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Lege Decretul-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Lege Decretul-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum și celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri.

2) În cazul celor decedați, urmașii acestora au dreptul la pensie de urmaș în condițiile legii, cu luarea în calcul a vechimilor stabilite potrivit prezentului decret-lege. din aceasta Lege Decretul-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, precum și celor deportate în străinătate ori constituite în prizonieri. Este posibil sa se refere la altceceva?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas August88 August88 Buna seara. Tatal meu a fost beneficiarul legii 118/1990. El a decedat in urma cu doi ani si as dori sa stiu daca eu ca urmas pot beneficia de drepturile ... (vezi toată discuția)
Decret-lege nr. 118/1990 - drepturi sot supravietuitor daxela daxela Tatal meu a beneficiat de prevederile decr.118/1990 pana la data de 16.02.2011 cand a decedat.Mama,pensionara,sotia defunctului,beneficiaza sau nu de aceleasi ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Elena1200 Elena1200 Tatal meu a suferit persecutii politice.Pot primi pensie de urmas ? (vezi toată discuția)