avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Examen consilier juridic
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Examen consilier juridic

Bună Seara! Vreau sa particip la un examen pentru un post de consilier juridic debutant (personal contractual) .Am absolvit facultatea de drept doar ca nu am lucrat în domeniu acesta.As vrea sa știu salariu pentru acest post...este foarte mult de învățat și vreau sa știu dacă merita efortul. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:06, 20 Septembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
@ Kriss26, Salariile sunt, de obicei, undeva putin peste 1500 lei brut (in mana probabil 1100 lei), adica un salariu onorabil chiar binisor pentru un tanar absolvent de facultate, care are deja casa, masa, masina, parinti si bunici care-i fac de mancare, spalat, calcat, curatat.
Desigur, in timp salariul poate creste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitatea studiilor ContSters172400 ContSters172400 Am intalnit o tanara licentiata in stiinte administrative care era convinsa ca a terminat facultatea de drept administrativ si dorea sa se angajeze pe un post ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma angajez consilier juridic daca am terminat facultatea de administratie publica? roxade roxade Buna ziua,am si eu o intrebare desi nu stiu daca este locul potrivit unde sa o adresez...Totusi,sper ca se va gasi cineva sa imi raspunda. Sunt studenta la o ... (vezi toată discuția)
Pentru ce perioada sunt consilier juridic debutant? Ela_Cj Ela_Cj Buna ziua tuturor,sunt consilier jurdic la o primarie din 05.01.2009. Am fost incadrata ca si consilier juridic debutant cu mirificul salariu brut de 578 lei. ... (vezi toată discuția)