avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... INPS , INAIL
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

INPS , INAIL

ma poate ajuta cineva care cunoaste legislatia italiana daca INPS si INAIL ( italia) corespunde cu CASS de la noi ?
participam la o licitatie cu italia la care a trebuit sa anexam o serie de documente printre care si cele privind plata contributiilor de boala , maternitate , invaliditate si limita de varsta
ulterior am primit de la oragnizatori urmatoarea " legea italiana prvede ca societatile platesc contributii INPS in caz de boala , maternitate .... si contributii INAIL pentru accidente de munca - va rugam sa clarificati daca buugetul asigurarilro sociale de stat este similar cu INPS si INAIL din italia "

Alte discuții în legătură

Buna ziua - munca la negru in italia laurarux laurarux am avut si eu o problema de munca dar nu in tara,in italia si as vrea sa stiu daca martorii ce au lucrat cu mine au ceva consecinte neavand nici ei contract.am ... (vezi toată discuția)
Info recuperare salariu in italia scumpikutza scumpikutza buna seara! ma adresez la dumneavoastra cu o intrebare,o cunostinta de a mea lucreaza la o firma de facut curatenie in italia,cu forme legale dar problema este ... (vezi toată discuția)