avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Amendă pe legea 61/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Amendă pe legea 61/1991

Am facut facut contestatie la judecatorie pentru o amenda pe legea 61/1991 ,Precizez ca am primit un proces verbal intocmit la 16 zile prin poștă nesemnat de mine ,in care sunt acuzat ca am adus injuri unei anumite persoane,nu am fost anuntat,iar mai mult in accea perioadă nu a fost nici un coflict.,Ce urmează sa mai fac incontinoare?
Cel mai recent răspuns: Aurora Dragomirescu , utilizator 12:04, 29 Iulie 2017
Aurora Dragomirescu a scris:
...iar mai mult in accea perioadă nu a fost nici un coflict.

Dar in ce perioada a fost conflictul?

Incercati sa dovediti o situatie contrara celei retinute in procesul verbal contestat,faptul ca la data respectiva nu va aflati la locul conflictului cu persoana respectiva,sau ca nu ati participat la conflictul respectiv etc.Solicitati proba cu martori precum si orice proba pe care o considerati netemeinica.
In perioada 15 30iunie nu. a existat nici un conflict.In data de 28 iuniese spune in procesul verbal ca sa intamplat.Persoana a facut reclamatia in urma vizitei celor de la Mediu si se pare ca a luat amenda deoarece revarsa apa de la baie in canalul de colectare a apei aluvionare care ajungea in poarta mea..Era la a doua vizita a celor de la mediu intr_un an Noi nici nu am stiut ca au venit,de si ar fi trebuit sa treaca sa ne anunte .Aceasta persoana ne hartuie de ani de zile.Este prima oara cand am hotarat sa merg in instanța deoarece estte un abuz .al politistului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala Universul_tau Universul_tau Buna ziua, Am si eu o problema juridica a carui rezolvare incerc sa o gasesc. O persoana a fost sanctionata contraventional cu 4 puncte amenda in valoare ... (vezi toată discuția)
Ajutor - dosar penal tentativa de furt Maruionescu Maruionescu Buna ziua, Sunt invinuit intr-un dosar de tentativa de furt si va rog sa ma ajutati cu un sfat de specialitate. In anul 2010 am primit o amenda la ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare neregulamentara, caz neadevarat DMLaura DMLaura Buna ziua, Am urmatoarea problema: am primit in Decembrie proces verbal de constatare a contraventiei pentru parcare neregulamentara in municipiul Cluj ... (vezi toată discuția)