avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Primarie.Taxe si impozite.Sechestru pe bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Primarie.Taxe si impozite.Sechestru pe bunuri

Buna ziua!
Am si eu o nelamurire..si anume: am un autoturism proprietate personala,achizitionat in anul 2006..recent, am primit o notificare (instiintare si somatie de plata) de la primarie, ca am datorii acumulate si in cazul in care nu platesc imi vor pune poprire pe salariu!
Intrebare : imi pot infiinta poprire pe salariu!?se pot prescrie aceste datorii!

Iar a doua problema, este legata tot de o datorie, tot catre primarie, doar ca e vorba de o suma mai mare,mult mai mare, pe care o ruda de a mea a inregistrat o, in ultimii cred ca 15 ani..impozit pe teren,ladire si teren extravilan..vorbim de vreo 8000 lei, cu tot cu penalizari..aceste rude ale mele sumt in varsta, 62 de ani fiecare, nu au pensii, nici un venit de nici un fel.. le au spus de la primarie ca le vor pune sechestru pe terenul din camp il vor vinde si asa isi va recupera primaria datoria!
Intrebare : pot pune sechestru pe acel teren!? e vb de 0,60 h teren arabil!repet, nu au niciun venit, plus ca a primit o notificare de infiintare a popririi pe pensie, numai ca nu au pensie,niciunul dintre ei!

Cu stima!

Alte discuții în legătură

Amenda administratia financiara andreeabrotacel andreeabrotacel Buna ziua, eu am infiintat un pfa in septembrie 2009 la reg comertului.Nu am incheiat contracte si nici nu am taiat facturi pana in mai 2010.Pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu, sume recalculate lacramioaradoroftei lacramioaradoroftei am avut poprire pe salariu de catre cei de la kruk in 2015 aprilie, in 2016 septembrie s-a achitat datoria integrala , acum ei vin cu o noua poprire pe acelasi ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)