avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere

Buna ziua!
Am o mare problema :(( Tatal meu a avut o masina trecuta pe numele meu,pe care a vandut-o si nu a radiat-o...m-am inscris pe e-tax spit doar sa vad ce datorii are pe numele meu si surpriza..amenzi din trafic si impozit din 2009 pana in prezent. Suma ajunge la 2000 ron... problema este ca nu este radiata ,eu cand a trecut-o pe numele meu eram minora iar cand a vandut-o si m-a chemat sa semnez aveam vreo 19 ani..:/ am mers pe incredere bineinteles plus ca nu aveam habar de ce face el ..eu nici in prezent nu am permis... Si am vorbit cu el, bineinteles ca nu mai are nici un act al masinii nici contract de vanzare-cumparare nimic.. decat o copie dupa actul de identitate al masinii :/ si mi tot spune ca nu stie ce sa zica sau ce sa faca :)))))) Deci...s-a spalat pe maini de o problema. Eu am aceste amenzi si impozitul pe numele de dinaintea casatoriei. Inca nu am primit plic de la SPIT pe noul nume dar nici nu vreau sa astept...trebuie sa-mi fac un card pt salariu..urmeaza sa luam un credit (prima casa) si nu vreau sa apar rau-platnic. Asa ca in situatia mea in care tata ridica din umeri...si eu am fost proprietar numai cu numele si acum sunt buna de plata...CE TREBUIE SA FAC? Mentionez ca locuiesc in Bucuresti ...ca sa ma ocup de treaba asta trebuie sa ma deplasez la Constanta...:((

Alte discuții în legătură

Auto cumparat fara act de vanzare-cumparare anda73 anda73 buna seara,am facut o prostie imensa din care nu stim cum sa iesim.Am cumparat o masina de la o persoana gasita pe internet dar care nu era proprietarul ... (vezi toată discuția)
Vandut auto cu cvc, radiat fiscal, dar neinmatriculat de cumparator. mircea_thegreek mircea_thegreek am vandut un autoturism audi, din 2003, care nu avea taxa platita si am convenit sa nu completez pe certificatul de inmatriculare rubrica \\"instrainat ... (vezi toată discuția)
Am dat toate actele masinii cumparatorului camelia87 camelia87 Va rog sa ma ajutati! Am vandut o masina in luna martie, act de vanzare cumparare si am fost in aceasi luna sa o scot din evidenta de la adm. financiara. Am ... (vezi toată discuția)