avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... achizitionarea unui imobil in strainatate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

achizitionarea unui imobil in strainatate

Buna seara .
As avea o intrebare pentru cine stie si poate sa mi raspunda.As dori sa achizitionez o casa in Grecia si in urmatoarea perioada sa ma mut acolo cel putin 7 luni pe an.Ma intereseaza de unde pot lua un credit pentru achizitionarea imobilului adica banca romaneasca (sucursale ro) sau din tara respectiva direct din banca
Va multumesc aniticipat pentru timpul acordat
Ultima modificare: Marți, 1 August 2017
sarb, utilizator

Alte discuții în legătură

Credite ipotecare Minitauru Minitauru Buna seara. Stie cineva daca bancile care acorda credite ipotecare pun conditia ca imobilul ce urmeaza sa fie achizitionat sa nu fie mai vechi de 1950? Incerc ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare incheiat intre parinti si copii doms doms speta: varianta 1. parintii ies la pensie si vor sa se mute din localitate. intentioneaza sa achizitioneze o casa la tara. Ca sa obtina banii pentru ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)