avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!

Buna ziua! Am fost angajata timp de 2 ani,contractul meu de munca se va termina la 31 august.Specific faptu ca contractul incepea la 15 septembrie si se termina la 31 august.Data probabila a nasterii este 18 noiembrie,deci doua luni voi ramane descoperita ( septembrie si octombrie).POt beneficia de aceasta indemnizatie sau ce pot sa fac in acest caz.Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua! Madalina 92 Madalina 92 Contractul meu de munca a inceput la 15 septembrie 2015 si sa incheiat la 31 august 2016,a reinceput la 15 septembrie 2016 si se incheie la 31 august 2017. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului denied denied Buna ziua, Sotia mea va naste undeva la inceputul lui octombrie si e angajata de pe 1 ianuarie 2009. Poate beneficia de indemnizatia pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Lndemnizatie crestere copil ladyly ladyly Buna ziua! Referitor la indemnizatia de crestere copil,as dori sa stiu daca beneficiez de indemnizatie daca am inceput un program de masterat de la ... (vezi toată discuția)