avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie copil

Daca copilul a fost nascut in Suedia , parintii nu sunt casatoriti legal si au venit in Romania, cum mama poate scoate copilul din tara daca tatal nu da semnatura de iesire din tara?
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 16:37, 3 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Foarte simplu cu alocatia micului suedez sau cu un galben vandut din salba:D angajati un avocat care va va invata ce aveti de facut.Succes!
Nu va suparati ,dar nu este un raspuns concret din partea unui avocat!
Sfatul de a consulta un avocat era util.Puteti solicita stabilirea domiciliului copilului la domiciliul dvs,custodie comuna,ulterior o hotarare judecatoreasca care sa complineasca acordul tatalui pt iesirea din tara etc.
Domiciliul copilului este la domiciliul tatalui dar nu are hotarare judecatoreasca pentru custodie comuna , in aceste conditii pot iesi cu copilul din taara?
Unde este domiciliul tatălui? Cum dovediţi domiciliul copilului la tata ? De răspunsul dvs. depinde soluţia de rezolvare.
Ultima modificare: Joi, 3 August 2017
Martonze, utilizator

Alte discuții în legătură

Mutare minor Mamica2019 Mamica2019 Buna ziua Vreau sa imi dati un sfat. Sunt divortata copilul are domiciliul la mama avem custodie comuna. Daca a-si deschide proces sa ne mutam in Ungaria ... (vezi toată discuția)
Domiciliul minorului in alta tara fara consimtamantul tatalui mioara2012 mioara2012 Buna seara. Va rog daca se poate sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am divortat in urma cu aproape 3 ani, iar minorul are domiciliul stabilit la mama, ... (vezi toată discuția)
Stabilire cu minor in alta tara daria_ramona2006 daria_ramona2006 Buna seara , sunt divortata din septembrie 2010 , am o fetita de 9 ani care mi-a fost incredintata definitiv prin hotarare judecatoreasca , iar tatal are ... (vezi toată discuția)