avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reguli pentru interfon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reguli pentru interfon

Va rog mult daca stiti unde as putea gasi niste reguli ,pentru a nu deschide interfonul oricui. As vrea sa afisez la intrarea in bloc aceste reguli ,dar nu gasesc nicaieri . Foarte multi deschid fara a intreba cine este !

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:54, 3 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu exista nici un fel de reguli,eventual reguli de bun simt .Au fost afisate de catre politia de proximitate afise ce sfatuiesc locatarii sa nu deschida persoanelor necunoscute care folosesc diverse pretexte,sa nu cada victime inselaciunilor prin metodele accidentul,etc.In afara de a posta o rugaminte sau o recomandare a dvs nu aveti cum obliga ceilalti locatari cum si cui sa deschida usa de acces in bloc.Puteti eventual propune montarea unei camere video.Succes.
Nu exista astfel de dispozitii speciale pentru acces la interfon
Puteti sa va informati inclusiv la politia teritoriala care detine reguli generale aplicabile in cazul imobilelor prevazute cu sisteme de acces
Multumesc mult . Camere s-au montat de curand ,dar unii locatari insista sa afisez la intrare cateva reguli. O sa ma gandesc la cateva randuri si le voi scrie .

O zi frumoasa :)
Puteti sa va ghidati inclusiv de la modelele de regulament de ordine interioara condominii,
existente pe diferite site-uri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclame in usa acces apartament EugeniaG EugeniaG Buna ziua Ne confruntam cu urmatoarea problema: o multime de furnizori, firme, isi fac reclama atarnand in clantele usilor, ori bagand in deschizatura usii, ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri legate de instalarea de camere video in bloc Cristina I. Cristina I. Buna seara. In scara blocului unde locuiesc s-au montat recent camere de supraveghere pentru siguranta locatarilor. Eu sunt una dintre cei care si-au dat ... (vezi toată discuția)
Furt si distrugere: din tabloul electric general de pe palier ... mitabiciclista mitabiciclista Furt si distrugere: din tabloul electric general de pe palier s-au furat sigurantele pentru apartamentul meu.Gasit frigiderul dezghetat,apa pe jos,mancare ... (vezi toată discuția)