avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Luna tatalui
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Luna tatalui

Buna ziua..eu am intrat luna asta din ccc1 in ccc2,nascand al doilea copil in timpul concediului cu primul...nelamurirea mea e cea cu luna tatalui..trebuie sa fie angajat cu CM ca sa beneficieze?cand am nascut primul copil,in 31 iulie 2015,avea 12 luni lucrate in 24(daca asa se ia in calcul)...dar la al doilea,nascut in februarie,nu mai avea,el ne lucrand cu CM..si se iau doua luni?in orice perioada vrea,nu neaparat in ultimele doua luni ale concediului meu?el ar putea acum,in iarna..
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 4 August 2017
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tatăl poate intra in CCC oricand doreste el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luna tatalui Alina Muresan Alina Muresan Buna..ca sa beneficieze de luna tatalui,trebuie sa aiba 12 luni lucrate?el s-a angajat cu CM in martie si eu am nascut primul copil in 2015,iar acum sunt in ... (vezi toată discuția)
Suprapunere concedii de crestere copil mia_livia mia_livia Buna seara.Vreau sa ma ajutati in urmatoarea situatie:momentan ma aflu in concediu de crestere copil.Am nascut pe 11 iunie 2013 si am concediu pana pe 11 mai ... (vezi toată discuția)
Conditii de intrarea tatalui in concediu de crestere copil mikemc mikemc Va rog sa ma ajutati cu o opinie privind urmatoarea situatie: 1. sotia este in concediu de crestere copil cu o durata de 2 ani (pentru primul copil), ... (vezi toată discuția)