avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Delegare functionar contractual de executie pentru ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Delegare functionar contractual de executie pentru preluarea atributiilor unui functionar public de executie

S-a emis nota de serviciu (prin care s-a invocat delegarea) pentru un personal contractual de la Centru de informare si promovare turistica pentru un post de functionar public de la Primaria Municipiului . Prin aceasta nota personalul contractual a fost imputernicit sa preia si sa exercite atributiile ce privesc achizitiile publice. Se poate prin delegare ca un personal contractual sa preia atributiile functionarului public de executie? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Model de hotarare de consiliu privind infiintarea unui serviciu public de promovare turism liliana elena liliana elena Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu un model de Hotarare de Consiliu privind infiintarea unui serviciu public de promovare turism, avand ca angajati personal ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)
Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)