avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intrebare dezvaluire reclamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intrebare dezvaluire reclamant

Buna ziua,

Acum cateva zile am avut o interactiune cu o firma de curierat,curierul care trebuia sa imi aduca pachetul a intarziat iar cand l-am sunat a fost obraznic.
Bineinteles ca am sunat la firma ca sa ii fac reclamatie, a doua zi dupa ce am facut acea reclamatie am fost sunat de acel curier ca sa ma intrebe de ce i-am facut reclamatie.
Este normal ca angajatiilor sa li se dea aceste detalii? Omul acela stie unde locuiesc si are numarul meu de telefon personal.
Am vreun temei legal sa actionez firma de curierat in instanta?
Cel mai recent răspuns: Baldur , utilizator 16:29, 4 August 2017
Pentru ce sa actionati firma in instanta??
Va amenintat curierul? Daca da sesisati politia este caz penal.
Firma poate nu I-a spus cine a facut reclamatia dar i-a spus la modul general ce a gresit. Daca ati fost singura persoana cu care a fost mai "obraznic" nu i-a fost greu sa faca asocierea. Nu I-au apararea nimanui dar munca de curier este una grea, toata ziua in masini superincinse in canicula de afara, carand pachete. Daca si dvs i-ati frecat ridichea ca nu a ajuns fix la 15:42 asa cum ati vrut dvs....I-o fi sarit si lui mustarul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face atunci cand un magazin online nu mai iti da banii retur? deeamik deeamik Am comandat haine online; hainele au ajuns pe data de 01.08.2019. Dupa deschiderea coletului nu am fost multumita de calitatea lor si am facut retur in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Ramburs neprimit de la curier alora005 alora005 Am trimis un colet cu ramburs in data de 05.01.2016 in Cluj, printr-o firma de curierat. Am primit confirmarea de la destinatar ca a primit coletul in data de ... (vezi toată discuția)
Inselatorie in comertul pe internet virgil64 virgil64 Buna ziua ! Am comandat un ceas de pe un site care se ocupa cu oferte de produse,Comanda nr. 578011 din data 2012-12-20.Am platit si am luat legatura cu ... (vezi toată discuția)