avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare la codul 4532 ca activitate la terti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare la codul 4532 ca activitate la terti

Buna ziua
Pentru codul 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii auto, se poate solicita la ONRC autorizare activitate la terti ?
Ma voi ocupa cu vanzarea de piese auto, fara punct de lucru.
Doresc sa achizitionez si casa de marcat si pt acesta am nevoie de Certificat constator de la Registru precum ca pot desfasura activitati la terti.
Daca am autorizate la terti codurile 4789 si 4799, acestea pot include si comercializarea de piese auto ? Sau trebuie sa solicit autorizarea la terti a codului 4532.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru casa de marcat mobila? Benny Lungu Benny Lungu Buna ziua. Suntem o firma care avem activitatea de vanzari piese auto. Oferim clientilor si serviciu de livrare la domiciliu. Pana acum am facturat ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)