avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cod caen pentru casa de marcat mobila?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cod caen pentru casa de marcat mobila?

Buna ziua.
Suntem o firma care avem activitatea de vanzari piese auto.
Oferim clientilor si serviciu de livrare la domiciliu. Pana acum am facturat produsele si am predat factura la livrare.
Dorim sa luam o casa de marcat mobila si ne confruntam cu problema de a activa un cod caen de comert ambulant. Nu am gasit nimic specific pentru comert ambulant piese auto.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un cod caen. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 5 Ianuarie 2023
Benny Lungu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Benny Lungu , utilizator 12:25, 6 Ianuarie 2023
Cod CAEN 4532 - Comerț cu amănuntul de piese si accesorii pentru autovehicule
Multumesc frumos!
CAEN 4789 si 4799 pentru comert ambulant.
Va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizare la codul 4532 ca activitate la terti ndeea30 ndeea30 Buna ziua Pentru codul 4532 Comert cu amanuntul de piese si accesorii auto, se poate solicita la ONRC autorizare activitate la terti ? Ma voi ocupa cu ... (vezi toată discuția)
Cod caen comercializare online piese auto si uleiuri hidraulice doraq doraq O SRL doreste sa comercializeze piese auto si uleiuri hidraulice, insa fara a avea un magazin specializat ( on line, pe baza de comanda, etc..), se poate ... (vezi toată discuția)