Speta pe scurt este: Am achzitionat pe PJ un kit ambreaj complet (peste 2200Lei).Acesta a cedat dupa 500km si l-am returnat pentru garantie (montat in service autorizat RAR).In urma analizei mi s-a comunicat ca se refuza garantia la volanta ca a fost supraincalzita.Am solicitat returul piesei pentru contraexpertiza dar magazinul refuza sa-mi furnizeze piesa motivinad ca s-a pierdut cand si-au mutat sediul.Le.am facut adresa scrisa am 30 zile dar nu-mi raspund si nici nu funrizeaza piesa pentru expertiza.Ce ma sfatuiti sa fac?
Detineti toate documentele justificative, inclusiv raspunsul lor? Daca refuza ii puteti soma prin avocat sa va puna la dispozitie piesa pentru expertiza. In cazul in care refuza ii puteti actiona in instanta pentru recuperarea prejudiciului.
Puteti sesiza Protectia consumatorului sau deschideti direct actiune in instanta impotriva magazinului respectiv si depuneti in copie documentele pe care le detineti si va sustin punctul de vedere.
Da binenteles ca am toate documentele,raspunsul lor,facturi de montaj si achizitie.Nu am insa un pv de predare primire la magazin,l-am lasat practic pur si simplu la ei.Negatia de garantie este insa a importatorului...practic eu voiactiona in instanta si importatorul si magazinul care l-a comercializat.
Neavand un PV de predare-primire a piesei respective, este greu de dovedit ca ati predat piesa la magazin si in plus, un expert tehnic judiciar desemnat de catre instanta de judecata sa se pronunte asupra starii tehnice a piesei aflate in discutie nu va putea sa o faca, lipsind obiectul respectiv.