avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Gradul 3
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Gradul 3

Buna seara ! Am si eu o intrebare , socrul meu are mana taiata de la incheietura ( mai bn de 10 ani )si de curand si-a depus dosar pt pensie de handicap si astazi i-a venit raspunsul ca este incadrat in gradul 3 mediu cu suma de 39 de lei este posibil asa ceva ? Doar atat? In functie de ce i sa stabilit suma ? Multumesc astept raspuns !
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:00, 8 August 2017
Suma de 39 lei este o indemnizație fixă pentru toți cei care au primit încadrarea în gradul MEDIU de handicap.
`
Atenție, nu confundați indemnizația de handicap, cu pensia de boală.
Dacă a lucrat, să depună dosar cu cerere și la comisia de expertiză a muncii, pentru a fi pensionat pe caz de boală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tatal meu poate avea insotitor? lori55 lori55 Tatal meu are Alzheimer , are 80 de ani , dosar medical si grad de handicap mediu ma intereseaza daca poate beneficia de insotitor si daca acesta poate lua o ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala + pensie/indemnizatie de invaliditate? se poate? viorel.cucu2000 viorel.cucu2000 Tatal meu are 61 ani si de doi ani este pensionat cu pensie permanenta pentru boala (TBC). Stagiul de cotizare la CAS este de 29 de ani. De curand a avut un ... (vezi toată discuția)
Conditii pensionare - persoane cu dizabilitati - 2016 florintb florintb Bun gasit, Sunt o persoana cu dizabilitati gradul 2, accentuat (din nastere) si am 39 ani. Sunt angajat din anul 2006, in domeniul IT. In acelasi timp, ... (vezi toată discuția)