Buna ziua. Programul de lucru este de luni pana joi de la 7.30-16.Vinri de la 7.30.- 13.30, de 6 ore.In acest caz cum se intocmeste corect un pontaj ? va multumesc
Sunt de aceiasi parere cu dvs si eu insa de exemplu am un salariat care face ore suplimentare si nu le vrea la plata , face un anumit numar de ore, stiind ca de luni pana vineri vine la servici cate 8.30 vinerea solicita 6 ore din ore suplimentare.Daca solicita in cursul saptamanii sta acasa 8 ore 30 min.
In C.I.M. se stipuleaza ca se lucreaza cu norma intreaga, durata timpului de lucru fiind de 8ore/zi, 40/saptamana. insa printr-o nota interna, asa s-a stabilit programul de lucru luni - joi 7.30-16 iar vinerea 6 ore/zi scurta.este problema la pontaj, pentru ca o colega zice asa, programul pe zi este de 7.30-16 deci se lucreaza 8.30.daca vrea liber di ore suplimentare in cursul saptamanii ar trebui sa scad 8.30, daca vrea vineri, salariatul zice, pai eu am lucrat cate 8 ore .30 min, vreau vinerea 6 ore la liber. Cum este corect, si ce articol ar sta la baza , ca eu sa fac pontajul corect.si sa reflecte realitatea.Va multumesc