avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Acte casatorie in Tunisia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Acte casatorie in Tunisia

Ce acte am nevoie pentru a ma căsătorii in Tunisia cu un cetățean tunisian, unde trebuie sa merg sa le fac si cât ar costa.
Ultima modificare: Marți, 8 August 2017
,
Cel mai recent răspuns: , 08:54, 30 August 2017
As vrea sa ma stiu daca fac nuntă acolo cu un cetățean tunisian mai pot veni înapoi in Romania cu el? Si daca da in cat timp va veni în Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supralegalizare magda_alexandrescu magda_alexandrescu Buna seara, vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, spuneti mi va rog pasii supralegalizarii pentru ca actele lui sa fie recunoscute in Romania. Din ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un cetatean tunisian nicole4370 nicole4370 as vrea sa stiu ce acte ii trebuiesc atat lui ca tunisian cat si mie ca romanca, avand in considerare ca va avea loc casatoria in Romania. in cat timp poate ... (vezi toată discuția)
Supralegalizarea actelor oficiale strãine pentru a fi folosite în românia anymor anymor Ma poate ajuta cineva? Cum poate prietenul meu supralegaliza un certificat de nastere pt a fi folosit in Romania in vederea casatoriei? Precizez ca el este din ... (vezi toată discuția)