avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate cu prenumele gresit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate cu prenumele gresit

Buna seara. Am si eu o intrebare vis a vis de titlul de proprietate al strabunicului meu (decedat acum 40 de ani), tatal meu este trecut mostenitor alaturi de ceilalti 3 frati cu totii decedati pentru teren si 2 case dintr- o comuna, in care s-a strecurat o eroare. Prenumele de pe titlu al tatalui meu in loc de Gheorghe este trecut George, in schimb la cladiri este trecut corect prescurtat Ghe. ca si vecinatate la a doua cladire. Primaria spune ca astfel de erorare poate fi corectata pe actualul titlu de proprietate si la notar, asta se va "indrepta" printr-o declaratie de notorietate, in cadrul procedurii succesorale. Este adevarat? dar nu mi se pare corect, avand in vedere ca vina le apartine 100%. Ce sfat imi dati?
Va multumesc mult!
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2017
liliarc, utilizator

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate nume gresit Evapop Evapop Am si eu o intrebare vis a vis de titlul de proprietate al bunicii mele (decedate) pentru teren si casa dintr- comuna, in care s-au strecurat 2 ... (vezi toată discuția)
Prenumele tatalui trecut gresit in certificatul de nastere bloc3c bloc3c Va rog sa ma indrumati pentru urmatoarea problema: -5 frati nascuti intre 1947-1958. -primii doi frati au trecut in certificatul de nastere prenumele ... (vezi toată discuția)
Indreptare eroare materiala adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva din 2002 cauza a fost partaj succesoral .daca sa strecurat o eroare in acea hotarare mai am dreptul de a face o actiune de indreptare ... (vezi toată discuția)