avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Numarului interogarilor bancare la Biroul de Credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Numarului interogarilor bancare la Biroul de Credit

Am inteles! BC pastreaza timp de 4 ani informatiile despre creditele neperformante, CRC le mentine timp de 7 ani! Totusi, cat timp se mentin solicitarile de interogare, asa zisele rapoartede credit, facute de catre banci la solicitarea unui client in arhivele BC?
Si, daca se poate, stiu BCR si Raiffaisen sunt doar doua dintre bancile comerciale din Romania care nu isi cadreaza creditele in functie de scoringul Fico! Stiti, cumva, ce banci nu mai tin cont de el?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Birou de credit maimyc maimyc Buna seara, Sotul meu este in biroul de credit si am inteles ca s-a dat o lege prin care cei aflati in situatia lui, pot fi stersi din baza de date daca fac ... (vezi toată discuția)
Inregistrare debit in crc didacticus_48 didacticus_48 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea situatie: in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BCR, la care am avut ... (vezi toată discuția)
Birou de credit-centrala riscului de credit puncuskaa puncuskaa care este diferenta intre Biroul de Credit si Centrala Riscului de Credit? (vezi toată discuția)