didacticus_48 a scris:
Dar, cu tot respectul, nu vad legatura cu intrebarea mea. Datoriile au fost achitate in intregime. Singura mea nelamurire este cu privire la termenul de iesire din CRC, mai exact cu faptul ca, in opinia mea, acest lucru ar fi trebuit sa se intample deja de la inceputul anului 2015...
Conform procedurii de lucru de la Centrala Riscului de Credit, informatiile publicate sunt pentru ultimele 84 de luni (practic, in acest moment, 11.08.2015, ar trebui sa se vada informatii din perioada iunie 2008 - iunie 2015, informatiile din iulie 2015 urmand a fi vizibile dupa 20 august).
In atare conditii: daca in perioada aceasta ati avut restante, e clar ca se vor vedea (daca creditul a fost dat la firma de recuperare dupa iunie 2008, pana la momentul cand s-a dat la firma de recuperare poate fi vazut in CRC).
Raportarile la CRC se fac calculat ca numar de luni, si nu de ani (practic, daca am calcula 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 ar fi 7 ani "incheiati", insa calculul se face pe numar de luni).
Sper ca am fost suficient de explicit.