in 2009 am reziliat un contract de leasing ,unde banca si-a luat bunul din cauza neputintei de plata.dupa 5 ani ma trezesc ca firma este raportata la CRC si sunt in imposibilatea de a mai face un leasing .ce pot face sa nu mai apar in CRC cu intarzieri de plata tinand cont ,ca dupa ce au recuperat bunul,societatea de leasing l-a vandut,iar mie nu mi-au cerut nici un ban?=D>
In CRC se raporteaza istoricul de plata din ultimii 7 ani (in speta, in anul 2015 se va vedea perioada 2009-2015).
Sunteti raportat in CRC doar pana in anul 2009? Sau si ulterior?
Daca doar pana in 2009, e normal - se inregistreaza intarzierile dvs la plata contractului de leasing, din anul respectiv.
Daca si ulterior anului 2009 ati fost raportat, poate fi o problema - daca sunteti inregistrat cu toata suma, si leasing-ul sa inchis, e o problema. Daca ati fost raportat doar cu diferenta intre care firma de leasing a revandut bunul si valoarea leasing-ului contractat, nu e o problema.
Leasing neplata
morgan85
Buna ziua. Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Daca nu am platit leasing-ul timp de 3 luni, firma respectiva in ce conditii poate sa-mi ridice masina? ... (vezi toată discuția)