avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Raportare in CRC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Raportare in CRC

in 2009 am reziliat un contract de leasing ,unde banca si-a luat bunul din cauza neputintei de plata.dupa 5 ani ma trezesc ca firma este raportata la CRC si sunt in imposibilatea de a mai face un leasing .ce pot face sa nu mai apar in CRC cu intarzieri de plata tinand cont ,ca dupa ce au recuperat bunul,societatea de leasing l-a vandut,iar mie nu mi-au cerut nici un ban?=D>
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 21:58, 23 Aprilie 2015
In CRC se raporteaza istoricul de plata din ultimii 7 ani (in speta, in anul 2015 se va vedea perioada 2009-2015).

Sunteti raportat in CRC doar pana in anul 2009? Sau si ulterior?

Daca doar pana in 2009, e normal - se inregistreaza intarzierile dvs la plata contractului de leasing, din anul respectiv.

Daca si ulterior anului 2009 ati fost raportat, poate fi o problema - daca sunteti inregistrat cu toata suma, si leasing-ul sa inchis, e o problema. Daca ati fost raportat doar cu diferenta intre care firma de leasing a revandut bunul si valoarea leasing-ului contractat, nu e o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare debit in crc didacticus_48 didacticus_48 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea situatie: in anul 2007 am contractat un credit de nevoi personale la BCR, la care am avut ... (vezi toată discuția)
Leasing neplata morgan85 morgan85 Buna ziua. Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Daca nu am platit leasing-ul timp de 3 luni, firma respectiva in ce conditii poate sa-mi ridice masina? ... (vezi toată discuția)
Monografie contabila leasing financiar ContSters86219 ContSters86219 va rog frumos daca ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila leasing financiar.(am achizitionat un autoturism in aprilie 2011) (vezi toată discuția)