avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Factura in urma imputernicirii de reprezentare directa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Factura in urma imputernicirii de reprezentare directa

Buna ziua,
Intr-un contract de transport, am imputernicit pentru reprezentare directa o firma de comisionare vamala. S-a facut prin firma de shipping care s-a ocupat de formalitatile din portul de destinatie. In imputernicirea de reprez. directa apare doar firma de comisionare, nefacandu-se referire la intermediar.
In acest caz, firma de comisionare trebuie sa imi elibereze factura? sau poate fi valabila si cea eliberata de firma de shipping in care este trecuta operatia de comisionare vamala? In acest al doilea caz, actul lor are valabilitate juridica?

Alte discuții în legătură

Export extracomunitar cipriandi cipriandi Buna ziua, Doresc sa va solicit ajutorul in urmatoarea probleme. Avem de cumparat cabluri electrice de la o firma din RO pe care urmeaza sa le exportam ... (vezi toată discuția)
Import china prin germania animis animis Buna, Ce parere avet de urmatoarea situatie: import marfa din China dar transportul se face via Hamburg, in Hamburg facandu-se si formalitatile vamale. Am ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica colet primit din afara ue danescucatalinconstantin danescucatalinconstantin Am primit un colet din China si am mers la OP 7 Vama din Pitesti, unde vamesul de acolo m-a trimis la Vama Pitesti pentru a face o declaratie pe proprie ... (vezi toată discuția)