avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... 2 Dosare conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

2 Dosare conducere fara permis

Buna am 2 dosare pentru conducere fara permis an judete diferite la primul dosar am primit 2 ani suspendare ma intreb ca la al 2 lea oare o sa primesc suspendare sau pot intra la inchisoare ??
Faptele sunt savarsite in concurs?
Buna nu a 2 oara am fost prins dupa un an
Erati condamnat definitiv pentru prima fapta cand ati savarsit-o pe a doua?
Da a trecut un an
Erati in termenul de supraveghere din cate inteleg, daca veti fi condamnat pentru a doua fapta, se revoca suspendarea si ajungeti la puscarie, cele 2 pedepse se aduna.

Alte discuții în legătură

Dosar penal Costel74 Costel74 Am condus un tractor neavând categoria C sau Tr și am fost prins de politie facandu-mi dosar penal. În perioada aceea eram în școala pentru obținerea ... (vezi toată discuția)
Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)
Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate ... regeleboss regeleboss Am fost prins fără permis de conducere fiind în stare de ebrietate 0,97 aerul expirat ,fiind prima abatere,primul dosar penal ,la ce mă pot aștepta (vezi toată discuția)