avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... PROBLEMA INDEMNIZATIE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

PROBLEMA INDEMNIZATIE

Avand in vedere OG nr6/2007 care prevede la art.29 indemnizatia de instalare in primul an de activitate dupa absolvirea studiilor al functionariilor publici care este egala cu un salariu de baza corespunzator functiei publice de debutant in care urmeaza sa fie incradatai, as dori sa stiu mai exact care este cuantumul acesteia.
Se ia o singura data in cuantum de 1450 sa zicem? Sau se ia pe 12 luni inmultind cu suma aferenta salariului de baza ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 10 August 2017
La încadrarea într-o autoritate sau instituţie publică din alta localitate decât cea de domiciliu, în primul an de activitate după absolvirea studiilor funcţionarii publici beneficiază de o indemnizaţie de instalare egala cu un salariu de bază corespunzător funcţiei publice de debutant în care urmează să fie încadraţi.

Indemnizaţia de instalare este egala cu două salarii de bază pentru acele localităţi unde atragerea specialiştilor se face cu mare greutate. Lista localităţilor respective se aprobă prin hotărâre a Guvernului, la propunerea Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, după consultarea organizaţiilor sindicale din administraţia publică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de instalare pt functionarii publici og 6/2007 Korrnell Korrnell Buna ziua, sunt functionar public debutant intr\'o institutie publica centrala. Dat fiind faptul ca nu sunt din Bucuresti si sunt la primul loc de munca am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de instalare functionari publici ContSters359110 ContSters359110 [i]Legea nr.188/1999 republicata prevede : Art. 29. - (1) La incadrarea intr-o autoritate sau institutie publica din alta localitate decat cea de domiciliu, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de instalare ContSters357435 ContSters357435 Imi puteti spune care este procedura prin care trebuie sa solicit indmnizatia de instalare ( potrivit art.29 alin.1 din OG 6/2007, la incadrarea intr-o ... (vezi toată discuția)