avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de mediu pt.vanzarea de agent refrigerant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de mediu pt.vanzarea de agent refrigerant

Buna ziua,
am o firma care se ocupa cu vanzarea de agent refrigerant in butelii sigilate catre meseriasi si consumatori. Am nevoie de autorizatie de mediu pt. asa ceva?Nu stiu la care cod CAEN ma inregistrez.

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:43, 8 Martie 2022
Bună ziua,

Întrebați la Agenția pentru Protecția Mediului. Ce cod CAEN aveți în actul constitutiv? Ce cod CAEN aveți în autorizația de la Primărie (dacă aveți)?
avem cod caen 4778, cei de la mediu nu stiu sa ne zica la ce cod caen ne incadram. Pe mine acest lucru ma intereseaza
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua din nou,

Codul CAEN 4778include:
-vânzarea cu amănuntul a echipamentelor fotografice, optice şi de precizie
-activitatea opticienilor
-vânzarea cu amănuntul a suvenirurilor, articolelor de artizanat şi religioase
-activităţile galeriilor de artă
-vânzarea cu amănuntul a combustibililor, gazului îmbuteliat, cărbunilor şi lemnelor pentru uzul în gospodărie
-vânzarea cu amănuntul a armelor şi muniţiilor
-vânzarea cu amănuntul a timbrelor şi monedelor
-serviciilor de comerţ cu amănuntul ale galeriilor comerciale de artă
-vânzarea cu amănuntul a produselor nealimentare, n.c.a. (neclasificate anterior)

Eu zic că include și ce vindeți dvs.
Buna ziua,

Ce avize sunt necesare pentru importul si comertul de agent frigorific ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
depinde compoziția chimica

Alte discuții în legătură

Comert cu produse handmade arvat_t arvat_t Ce cod caen corespunde vanzarii tablourilor tip goblen efectuate de mine in propriul magazin. (vezi toată discuția)
Cod caen BOGDANHIT BOGDANHIT buna ziua,comercializarea buteliilor de aragaz in ce cod CAEN se incadreaza? (vezi toată discuția)
Cod caen pentru comercializare case de marcat MateG MateG Buna ziua! As vrea sa comercializezi case de marcat fiscale. Cu codul CAEN 4741 pot sa desfasor aceasta activitate? Va multumesc! (vezi toată discuția)