avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile modernizare apartamente
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile modernizare apartamente

Buna ziua
Un SRL a cumparat un camin de nefamilisti dezafectat pe care il transforma in garsoniere si apartamente pentru vanzare.Am contabilizat la cumparare 212=404.Lunar primesc materiale si materii prime cont 301,3021.Lunar prin bonuri de consum descar aceste conturi.Blocul nu este gata dar am vandut deja 2 apartamente.Cum contabilizez vanzarea?Le duc in stocul de marfa apartamentele si apoi descarc gestiunea prin 607?.Nu am lucrat in domeniul constructiilor.O monografie contabila ar fi foarte buna.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Cum inregistrez? mmanu mmanu avem o crescatorie de chinchile, pana acum inregistrarile au fost simple : am cumparat, s-au innmultit, am inregistrat achizitia, sporul de greutate lunar, ... (vezi toată discuția)
Materii prime deteriorate rezulta deseuri vlad.aurelia vlad.aurelia Buna ziua.Vin si eu cu o problema pentru a carei rezolvare as dori niste sugestii.Din cauza ninsorilor si a frigului ,acoperisul unei magazii unde erau ... (vezi toată discuția)
Cum se face descarcarea gestiunii? analici analici Buna ziua Va rog care sunt notele contabile pentru descarcarea gestiunii?Va multumesc (vezi toată discuția)