avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Identitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Identitate

Buna ziua, cum se procedeaza in cazul unei persoane care foloseste copia unui act de identitate a unui cetatean italian si posteaza pe facebook poza cu textul "distribuiti aceasta poza a unui cetatean italian care umbla cu acte false, cum vedeti aceasta persoana anuntati politia". ce este de facut in acest caz... mentionez ca domnul are un conflict cu aceasta persoana deoarece a luat o casa in chirie si nu a vrut sa ai faca documente, si cum a fost refuz total sa faca un contract a fost dat afara cu pretextul ca a violat o proprietate privata.Va rog daca puteti sa imi dati niste sfaturi cum se procedeaza in acest caz.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Este disclaimerul de pe facebook bun la ceva? cymb40 cymb40 “Due to the fact that Facebook has chosen to involve software that will allow the theft of my personal information, I state: at this date of November 27, ... (vezi toată discuția)
Postarea unei discutii pe facebook Isobel Isobel Salut! As vrea sa va intreb ceva. Sunt niste \"domnisoare\" pe facebook, care au o pagina publica, unde, in primul rand, posteaza poze amuzante de pe net. ... (vezi toată discuția)
Cineva a creat conturi facebook și instagram cu pozele mele. am raportat, dar au fost suspendate și conturile mele și nu mai vor să le deblocheze. cum aș putea să-i dau în judecată? Sandra.maria Sandra.maria Am si eu o intrebare .Am gasit un cont de facebook care imi foloseste pozele . Cont fake . L-am raportat la cei de la facebook , dupa 5 min dupa ce am raportat ... (vezi toată discuția)