Am o mica nelamurire, in cadrul modificarilor actuale ce au intervenit asupra Cas - ului si CASS- ului , dvs. cei ce va loviti de partea de personal , intocmiti celor ale caror contracte sunt in baza dvs. de date cu timp partial, vreo forma de act aditional ?
Va intreb deoarece am dat un search si am gasit ca si o recomandare in legatura cu acest aspect , ceva de genul : "se sugereaza sa intocmim acte aditionale la CIM cu timp partial in care sa stipulam ceva de genul : se mentine programul 8:00 - 12:00 din CIM, cu posibilitatea de a modifica programul de lucru al salariatului X conform graficului de lucru care se regaseste la punctul de lucru din str. .... , nr. .... , unde isi desfasoara activitatea "
Daca exista posibilitatea ca la acel punct de lucru sa fie un program diferit de cel mentionat in CIM, ar fi bine de intocmit act aditional. In felul acesta se previne ca la un eventual control, sa riscati amenda, daca salariatul va lucra in afara programului din CIM.
In general, atunci cand raportez angajarile ma consult cu angajatorul si in ceea ce priveste pontajul , ca sa stiu de la bun inceput daca sunt situatii in care trebuie acordat spor , astfel programul si pontajul arata altfel .
Dar ca fapt divers , programul se respecta .