avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Inchiriere auto cu contract inregistrat ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Inchiriere auto cu contract inregistrat ANAF

Am închiriat un auto unei firme pe durata de 1 an! In contract mi.am dat acordul ca auto sa poata parasi Ro iar dupa circa o luna respectivul chirias mi.a spus ca auto s.a defectat intr.o tara a UE , a solicitat el unei firme transportatoare sa o aduca in tara iar dupa ce i.a adus.o la sediul societatii a refuzat sa plateasca firma transportatoare oprind auto ca garantie!!! Am actionat in judecat pe chirias pentru a.mi plati chiria de la data cand i.am dat auto si pana cand mi.o va inapoia dar acesta in intampinare a precizat ca defectiunea aparuta este un caz fortuit dar fara sa aduca o experiza din care sa reiasa acest lucru!!! Precizez ca pana la finalizarea procesului am solicitat politiei printr.o plangere penala sa.mi redobandesc auto ramanand ca plata chiriei sa o rezolv pe cale judecatoreasca dar politia a precizat ca fapta de a nu inapoia auto nu se incadreaza in infractiunea de abuz de incredere dand solutie in care precizeaza sa insist pe cale judecatoreasca pentru recuperarea auto!!! Rog sa ma lamuriti daca in urma actiunii judecatoresti imi va vi restituit auto sau astept degeaba si mai bine as plăti contravaloarea transportului catre firma transportatoare si imi voi recupera banii ulterior de la chirias??? Mulțumesc pentru orice pareri!!!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:11, 17 August 2017
In lipsa concluziilor expertizei tehnice care sa concluzioneze asupra cauzelor care au generat defectiunea este hazardat a ne pronunta
Daca interesul dv prioritar este recuperarea vehiculului,ar trebui initial sa achitati c/v transport si ulterior sa solutionati litigiul cu partenerul contractual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum i.mi pot recupera banii..? Dana030887 Dana030887 Ma numesc Ioana,am avut un proces penal in Germania pe care l.am castigat,am fost despagubita cu 34.500£,dar banii nu i.am putut lua niciodata pentru ca omul ... (vezi toată discuția)
Nr. de imatriculare scris gresit in p.v. Anonim174829 Anonim174829 Buna seara tuturor! Imi cer scuze pentru repost la aceasi intrebare! Am vazut ca mai sunt intrebari de genul, dar as prefera sa.mi descriu propia ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog Victoria29 Victoria29 Buna ziua,s.a facut o plangere penala impotriva mea in urma cu aprox. o luna si jumatate,am angajat un avocat intre timp pt. aparare,astazi am fost sunata de ... (vezi toată discuția)