avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 972 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... constructie circuit inchis
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

constructie circuit inchis

Buna seara.
Am si eu o mare nelamurire.Ce inseamna "constructie cu circuit inchis" si ce condiiti trbuie sa indeplineasca propietarul unui teren de 150 mp ca sa poata construi o casa ?
Cel mai recent răspuns: edx , utilizator 14:33, 2 Octombrie 2009
Cred ca asta cautati
[ link extern ]
Ok ,dar poate construi o casa pe un teren de 150 m lungime si 5 m latime?Fara a cere acordul vecinilor?
.....:stunned: Doar daca construieste numai holul.....:giggle:
sau o casa pentru pitici....:hugall:
Ultima modificare: Miercuri, 30 Septembrie 2009
elga50, moderator
=D>deci sa inteleg ca nu are voie sa construiasca mai ales ca are deja un calcan :))si intre mine si el este 1 m distanta, iar daca ar face constructia asta cu circuit inchis ar insemna ca eu nu mai am lumina si aer in casa #-o
O locuinta are voie sa aibe 2 calcane?
Eu nu ma pricep la asa ceva si de aceea apelez la dumneavoastra ca sa ma lamuresc:)
Ce va pot spune sigur...e ca nu la aceasta sectiune veti gasi raspunsul pe care il doriti....mai degraba pe site-uri specializate si forumuri ale constructorilor....dar...aici, poate numai din intamplare sa se afle cineva care sa va raspunda aplicat.:sorry:

Alte discuții în legătură

Latime teren pentru constructie casa Iulian_L Iulian_L Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in ... (vezi toată discuția)
constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren in litigiu zadryana zadryana buna ziua, vreau sa incep constructia unei case pe un teren care are latimea de 9.75 metri. din aceasta latime, 1,5 metri se afla in litigiu cu vecinul. ... (vezi toată discuția)