avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Latime teren pentru constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Latime teren pentru constructie casa

Buna ziua,

Va rog sa imi spuneti daca pot construi ( eventual extinderea locuintei sau constructia unui etaj ) pe un teren cu latimea de 7,5 m, 200 mp in Bucuresti, pe care exista o casa insiruita care nu este construita pe calcan ( vecinul din spatele casei nu accepta constructia pe calcan). Mentionez ca vecinul din fata casei are casa construita pe calcan si accepta sa construiesc pe calcan.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 16:04, 17 Aprilie 2014
Pentru Bucuresti latimea minima a terenului(pentru a primi Autorizatie Construire imobil integral nou) este de 8m. In cazul dv, solicitati Autorizatie pentru extindere, consolidare, refunctionalizare, imobil existent. Nici sa nu va ganditi la demolarea imobilului vechi. Terenul va deveni ne-construibil si veti fi indrumat sa faceti PUD sau PUZ, ceea ce inseamna mult timp si multi bani.
Cereti un Certificat de urbanism, si apoi o consultatie cu un arhitect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren in litigiu zadryana zadryana buna ziua, vreau sa incep constructia unei case pe un teren care are latimea de 9.75 metri. din aceasta latime, 1,5 metri se afla in litigiu cu vecinul. ... (vezi toată discuția)
Construire pe teren ingust - front stadal 11ml wai wai Buna ziua, Rog a fi consiliat, daca este posibil, in urmatoarea speta: - sunt in faza cumpararii unui teren cu urmatoarele caracteristici: 300 mp, front ... (vezi toată discuția)