avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... CAS PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

CAS PFA

Am depus la ANAF declaratia 600 privnd platile anticipate pentru anul 2016 CAS.
Acum,in anul 2017 se plateste regularizare la venitul obtinut si se scad acele plati anticipate la fel ca la impozitul pe venit si CASS?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)
Nedeclarare venituri pe anul curent. sarmaneandchill sarmaneandchill Buna! In urma unor probleme de sanatate, nu am reusit sa depun, pana la 1 Februarie actele necesare realizarii calculelor taxelor care trebuiesc a fii platite ... (vezi toată discuția)
Cas la pfa in 2016 steef steef Incepind cu 2016 conform noului cod fiscal PFA-urile vor datora CAS (casa de pensii)calculat la venitul net obtinut,chiar daca se obtin venituri din ... (vezi toată discuția)