avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Decontare naștere la privat prin CAS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Decontare naștere la privat prin CAS

Buna ziua,

In cazul unei nașteri la privat prin cezariana, care este demersul obținerii sumei decontate prin CAS si care este termenul limita in acest sens? Daca eu am semnat contract cu o clinica privată unde nu este specificat ca ei vor cere aceasta decontare, iar acum aflu ca de fapt aceasta suma decontată de stat ar fi inclusă in tariful promovat si agreat prin contract (repet, nicăieri nu este specificat acest lucru in contract), cum ii pot opri pe ei sa ceara aceasta decontare si sa beneficiez eu de ea?

Alte discuții în legătură

Decontare cheltuieli achitate la nastere in clinica privata de catre casa nationala de asigurari de sanatate macauctin macauctin Medicul ginecolog care a supravegheat sarcina sotiei mele (finalizata cu cezariana) nu opereaza in spitalul de stat si nici conditiile din spitalul de stat nu ... (vezi toată discuția)
Operatie cezariana - nedespagubita de asigurator B_BONE_S B_BONE_S Buna ziua, Angajatorul meu (Vdf) are incheiat cu asiguratorul \\"Grli\\" un contract pe baza caruia anumite evenimente medicale sunt asigurate si ... (vezi toată discuția)
Avem dreptul sa ne operam unde dorim? gev gev Buna ziua, M-am operat de doua ori in orasul meu fara rezultat si as dori sa fac din nou operatia la un spital privat din Bucuresti. Avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)