avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prima de relocare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prima de relocare

Am fost somera cu dosarul în județul Bacau..acum sunt angajată în Iasi si locuiesc intr un sat din județul Iasi unde sotul deține o casa in condițiile astea mai pot beneficia de prima de relocare ...?multumesc mult !

Alte discuții în legătură

Prima de relocare andreivale andreivale Buna ziua !am fost somera cu dosarul în Comanesti Bacău si ne am.mutat la Osoi jud Iasi unde m am angajat !sotul meu are o casa aici .m ai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului horiaxt horiaxt Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai aparte in legatura cu locul de munca. Eu eram angajat pana nu demult, ea nascand, s-a ocupat de casa si cresterea ... (vezi toată discuția)
Bună seara! dorim sa dezbatem o succesiune. unul dintre frati ... angelica82 angelica82 Bună seara! Dorim sa dezbatem o succesiune. Unul dintre frati deține titlul de proprietate iar restul actelor ( certificate deces, naștere etc) au ... (vezi toată discuția)