avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

avocat

buna ziua.as dori sa dau la drept si sa va intreb dupa ce termin facultatea de drept si iau examenul apoi trebuie sa am un avocat cu care sa colaborez.trebuie sa il platesc sau imi ofera el un salariu din care sa zic 50% e dreptul lui.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 05:56, 1 Octombrie 2009
Sa speram ca nu doar latura financiara te anima in aceasta profesie si ia-le pe rand:
mai intai, inscriete si absolva facultatea. In ultimul an, te vei informa cum pot accede la profesia de avocat - un prim motiv ar fi ca inclusiv legea avocaturii ar putea suferi modificari pana vei absolvi studiile de drept!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se merita sa faci facultatea de drept? AslPls AslPls Probabil o intrebare foarte comuna insa ideea este simpla. Am de ales intre Drept si Academia Navala. Sunt o fire extrovertita, dornica de a invata, eu unul ... (vezi toată discuția)
Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)
Se merita sa faci dreptul? catalinag catalinag Vreau sa stiu parerile voastre: se merita sa dai la drept? Intreb asta pentru ca de ceva timp ma gandesc sa ma reprofilez, alegand de data aceasta facultatea ... (vezi toată discuția)