Buna
As dori sa stiu daca pot asculta muzica in afara orei de liniste fara a fii sanctionat de politisti. Precizez ca am sunat la 112 si mi au spus ca politia nu intervine pentru asa ceva decat intre orele 22:00 si 06:00....... ????
Am sunat la inspectoratul judetean de politie din judetul in care sunt si mi au spus ca ploitia intervine doar dupa ora 22:00 pana atuncia nu am probleme cu legea ....
V-am sfatuit sa cititi legea la link-ul postat intr-un mesaj anterior. Puneti-va in locul unei persoane care este suferinda si zgomotul persistent, permanent, indiferent de ora, ii agraveaza starea de sanatate.
Puteti asculta muzica fara sa deranjati vecinii. Daca doriti sa ascultati muzica data la maxim, aveti solutia de ava antifona apartamentul astfel incat sa va incadrati in limita maxim admisa de dB la limita apartamentului dvs. prevazuta de legea mediului.
Nu doar politia are atributii. In restul zilei, o sesizare facuta la Directia judeteana de sanatate publica si/ sau Agentia teritoriala de mediu pentru nerespectarea nivelului maxim de zgomot la limita apartamentului dvs. va expune unor amenzi contraventionale consistente.
Dus la 23:00
cdina2001
Buna ziua, vecinul de sub mine se plange ca dupa orele 22 fac dus, trag apa la WC, spal vase. Avand in vedere ca ajung acasa de la munca la 21:30 -22:00, nu am ... (vezi toată discuția)