avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salarii compensatorii, contribuții datorate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salarii compensatorii, contribuții datorate

La încheierea contractului de munca am plecat cu salarii compensatorii cu acordul părților. Ce contribuții se plătesc la stat aferente acestor salarii?

[edit autocorect]
Ultima modificare: Luni, 21 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 21 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca la negru sau nu? Robert Eckardt Robert Eckardt Buna, Sunt anagajat cu norma intreaga si exista urmatoare situatie o cunostiinta (prieten) isi construieste casa cu firma etc. ideea e ca de comun acord am ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale mirela.onciu mirela.onciu Detin o I.I. din 2007, nu am incheiat contract cu casa de sanatate insa am fost inregistrat cu datorii insotite de penalitati. Mai pot beneficia de OG.30/2011 ... (vezi toată discuția)
Munca germania andrei565 andrei565 O firma Română de constructie angajeaza pe Moldoveni cu pasaport Biometric MD fara cetatenie Ro, apoi o firma Germana incheie contract pentru ... (vezi toată discuția)