avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil pentru profesii liberale
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil pentru profesii liberale

Buna ziua,
Am o serie de intrebari legate de concediul de crestere copil in cazul unei profesii liberale (in special din zona de indemnizatie de crestere copil - cum se calculeaza, ce venituri se iau in considerare, etc).
Caut un consultant care sa ma ajute cu raspunsuri sigure si clare la aceste intrebari.
Avem printre noi consultanti dispusi sa isi ofere serviciile (contra-cost, bineinteles)? Rog persoanele cu experienta in aria mentionata mai sus sa ma contacteze.
Daca nu am postat in zona corecta, va cer scuze si va rog sa mutati postarea mea.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pentru studenti andreeatel andreeatel Hristos a inviat! Am trecut printr-o serie de intrebari si raspunsuri legate de subiectul acesta, insa nu-mi este clar un lucru: eu m-am inscris la facultate ... (vezi toată discuția)
Concediu sarcină cu risc simultan cu ccc? Mihai Mugurel Mihai Mugurel Doresc câteva lămuriri cu referire la concediul de creștere a copilului+concediul pentru sarcină cu risc, nefiindu-mi foarte clare aceste aspecte după ... (vezi toată discuția)
Salariu si venituri din profesii liberale, cum sa procedez pentru concediu crestere copil irinaghi irinaghi Buna ziua, ma pregatesc sa nasc si nu mi-e inca prea clar cum voi face sa intru in CCC: - sunt angajata, administrator si asociat unic la propria firma, si ... (vezi toată discuția)