avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amanare efectuare stagiu militar pe motiv neadevarat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amanare efectuare stagiu militar pe motiv neadevarat

Buna ziua,am o ruda(absolvent de facultate in 2000) care a amanat armata de mai multe ori,pe motive diverse,ultima data cand a fost convocat,in iunie 2005,a prezentat un contract de munca in Italia,dar nu a plecat din tara,(de fapt era doar un model general al firmei italiene care in final a renuntat la angajare,si nu un contract ferm)lucrand si in prezent tot in tara.Cum se considera acest lucru,este infractiune,daca da,care este pedeapsa si in cat timp se prescrie,stiind ca ultima incorporare pentru absolventi de facultate este iunie 2006.Multumesc

Alte discuții în legătură

Legea in italia cerberus79 cerberus79 :sorry:Buna ziua.Locuiesc in Italia de 4 ani.Fostul proprietar al casei unde locuiam(si lucram)impreuna cu sotia,ne-a denuntat ca nu voiam sa plecam,ca l-am ... (vezi toată discuția)
Prescrierea urmaririi penale zxraider zxraider În anul 1999-2000 am savârsit un concurs de infractiuni, inselaciune, cecuri fara acoperire, inselaciune in conventii etc. În 20 de Iunie 2000 am parasit ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 1,15 si 0,90 lefcencu lefcencu Buna ziua am si eu o problema ,pe data de 02 08 2015 am avut un accident cu motocicleta .La baza podului peste care urma sa trec erau amplasate vertical niste ... (vezi toată discuția)